Чаровна плувкиня създаде сензация, като обяви участието си в Олимпиадата в Париж – Игри – Новини Бг

Луана Алонсо е на 20 години и ще представи родината си Парагвай на Олимпийските игри във френската столица. Тя вече плува на Олимпиадата в Токио 2020, на Световното в Будапеща през 2022 г. и на Южноамериканските игри през 2022 г., чийто домакин беше именно родната ѝ страна. Към днешна дата Алонсо е и студентка по политология в Южния методистки университет в Далас (САЩ), но на този етап е оставила образованието на пауза, за да се подготви за най-важния спортен форум на планетата. В последните часове името на Луана Алонсо е може би едно от най-търсените в интернет и в частност социалните мрежи, откакто съобщи, че се е класирала за Олимпийските игри в Париж.

„Вече официално! Класирах се за Игрите в Париж! Сърцето ми е изпълнено с радост, че отново ще представям страната си. Благодаря на моето семейство, приятели и спонсори, че направиха това възможно!

Както и всички вие, което ме подкрепяхте и ме дарявахте с любовта си. Напред, Парагвай“, написа Алонсо в социалната мрежа Х. Es oficial! Clasificada a los juegos de Paris 2024! Mi corazón esta contento de representar al país una vez más!

Gracias a mi familia, amigos y sponsors por hacer esto posible!. Y a todos ustedes que me siguen y me dan su amor y cariño. Vamos Paraguay pic.twitter.com/9KU6eBYdQi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *