Гущерова отрича задължението си към Терзиев и го определя като луд.

Всичко се случи малко след 20 часа онзи ден. Със съпруга ми се прибирахме в кооперацията на булевард „България”, в която живеем. Той слезе от колата, за да отиде до гаража да отвори и да можем да паркираме. В автомобила бяха и децата ми.

Докато го чакахме – от страничен черен път, който не води никъде, се зададе една наша стара кола. Познах веднага шофьора”, разказа в ефира на „Здравей, България” Светлана Гущерова вчера сутрин. Тя твърди, че зад волана бил Кирил Терзиев, от когото вече една година получавала заплахи по телефона. „Той няма какво да прави пред нашата кооперация и гараж.

Когато изравних колата с неговата и спуснах стъклото на предния прозорец, го попитах какво прави тук? Бях много уплашена и изненадана – на задната седалка бяха трите ми деца. И той ми каза: „Следя те. Да видя дали си тук?”, разказва Гущерова.

„Той ми каза: ”Къде е тази твоята дебела свиня? Ще го наръгам! Ще го заколя! Ще ви убия!

Ще ви съсипя!”. И това се случва пред трите ми деца, които са стресирани след тази случка”. Милионерската съпруга уточни още, че камери в района са заснели удара, при който Кирил Терзиев ѝ е избил зъбите. От своя страна пък олимпийският шампион отбелязва в свои медийни изяви, че плеймейтката е опитала да го наплюе и така си е ударила зъбите.

Той трябваше най-малкото да бъде задържан за 24 часа. Предполагам, че полицията е направила необходимото, за да се сдобие със записите от района, на които се вижда как той ме удря. Терзиев ми се обади по телефона и ми каза: ”Познавам шефа на 4-о РУ и всичко, което пишеш, ще бъде скъсано”. Извадила съм си медицинско”, сподели още тя.

Гущерова подчерта, че ако полицията не направи нищо по казуса, ще направи публично достояние снимките и видеото, с които разполага. Тя категорично отрече да дължи пари на спортиста, който отказал участие в “Здравей, България”. Блондинката заяви, че знае много добре, че той се занимава с лихварство. Убедена е, че Терзиев е луд, който е развил мания към семейството ѝ и дори откраднал телефона на съпруга ѝ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *