Скандал в попфолк света: Галин е откраднал песен от Галена Звезди – woman.bg

Фолк средите се разбуниха поради скандал между Галена и Галин, което доведе до заплахи. Ситуацията е известна в индустрията, но всички мълчат, изчаквайки развръзка. Галена беше разстроена, тъй като заради постъпката на Галин трябваше да отложи плановете си за рождения си ден на 21-ви май.

Проблемът между изпълнителите започна с песента “Мой мерак” на двамата. Музиката на парчето е албанска и се оказва, че и Галена има същата песен, като е снимала клип, предвиден за нейния рожден ден и 20 години на сцената. Тя направила цял албум с нови песни и клипове, чиято премиера ще се забави, защото песента трябва да бъде премахната.

Източници разкриват, че Галена купила песента преди година и я пуснала на Галин. След 12 месеца той също купува същата песен и я прави за момичетата Мирела и Симона. След като Галена чува песента, тя търси обяснение от Галин и избухва скандал, което довежда до заплахи за бой.

Продуцентите са виновни, като взели пари и от двамата. Галена платила част от сумата и нямала подписан договор, което я поставя в неизгодна ситуация, тъй като Галин разполага с всички документи. Феновете на Галена страдат, тъй като очакваха новия й албум.

Певицата не смее да даде краен срок за появата му, но се надява това да стане възможно най-скоро. Очевидно Галин вече е в черния й списък.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *