Смях в залата: Алек звънна на мама заради телешко варено (Видео) – woman.bg

Алек, когото цяла България все още напада след скандалния финал на “Ергенът” 3, реши да затвърди имиджа си на “момчето на мама”, като не се справи без нея, дори и за участие в кратко клипче с кулинарката Божана Кацарова. Шеф готвачът прояви пълно разбиране към уплаха на Алек да готви, без да се е консултирал с родителката си и дори сама му нареди да ѝ се обади по телефона, за да разбере точната рецепта за любимото му телешко варено.

Алек не се забави, а веднага набра номера на майка си, но разговорът бе продължен не от него, а от Божана, която разпитваше Ксения точно как приготвя ястието. Божана с усмивка подчертаваше имиджа на Алек и се шегуваше, че може да ѝ помогне в кухнята, ако не му провърви в риалити кариерата, която е започнал.

Той, подобно на другите си публични изяви, не беше многословен. И този път не пропусна да покаже пасивна агресия, като се обърна към някой от екипа, който стои зад камера и с много сериозен тон каза: “Не нося през зимата мокасини!”.

Това означава, че си е отнесъл не една или две шеги за стайлинга му в шоуто. В крайна сметка телешкото варено изглеждаше вкусно, все пак е приготвено според препоръките на майката на Алек.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *