Ева Веселинова: Парад на суетата сред училищата В момента – woman.bg

Ева Веселинова отвори възможност за сутрешен разговор с нея, като последователите ѝ имаха възможността да ѝ дадат тема или въпрос. Казусът този път беше за хората, които парадират със скъпи вещи, но в същото време имат нужда от зъболекар. Веселинова отговори изчерпателно, като сподели, че никога не е разбирала хората, които не се съобразяват с реалните си финансови възможности, а си купуват вещи, които не са им по джоба. Например скъпи дрехи или тузарски коли, които не могат да обслужват или дори да заредят с гориво до горе.

Те просто парадират с богат начин на живот, който не отговаря на тяхната реалност, а в същото време не се грижат за здравето си. Само за да бъдат харесвани, защото за много хора това е много важно. “Дори е по-важно да си богат, отколкото да си умен и кадърен”, възмущава се Ева. “За такива хора няма значение дали са здрави, дали изглеждат добре.

За тях е важно да са заобиколени от скъпи вещи и да са на местата, на които ги показват”, продължава водещата. Тя не скри, че се притеснява, че един ден децата ѝ може да бъдат потискани точно от деца на такива родители, за които материалното е над всичко. “В училищата в момента е парад на суетата – кой има по-хубав телефон или маркови маратонки. Едно време не помня да е имало такива неща”, споделя Ева.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *