Надя от “Ергенът” публикува записи от шоуто в таен тефтер на томбола Звезди – woman.bg

Надя, един от най-находчивите участнички в “Ергенът” 3, възнамерява да зарадва феновете на предаването. Тайният ѝ тефтер е пуснат на томбола в инстаграм страницата на ергенката, като всички желаещи могат да пробват късмета си и да играят за спечелването му. Близо 200 души участват в томболата, и Надя ще избере на случаен принцип само един победител, който ще узнае всичко за това какво се случва зад кулисите на риалитито. Освен истории, които не са станали публично достояние, в тефтера са записани и стратегии как да се стигне до финала на шоуто.

Надя се признава, че е подготвила за участието си предварително, изучавайки първата победителка на “Ергенът” – рускинята Виктория Капитонова и взимайки пример от нея както по отношение на поведение, така и по отношение на външен вид. В малкото розово дневниче са споменати и обяснени всички неща, за които се говори разгорещено в този сезон на риалитито. Тефтерчето изглежда като нормална тетрадка, но със сигурност, освен съвети, тя крие множество отговори на загадки. Последната драма в предаването включва разкритията на студентката Валерия за сексуалния си опит с Алек.

Това разкритие е предизвикало изненада дори сред фаворитите за спечелване на предаването – Магдалена и Надежда. Всичко, което се е случило в действителност, най-вероятно го има в тефтерчето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *