Анита – бившата на Рачков, била пълна като ученичка – борела анорексия и булимия.

Блондинката от Хасково завъртя главата на милионера Никълъс Стемпер, по прякор Нико Еврика Бец, и двамата вече са официално съпруг и съпруга. Сватбата премина в тесен кръг, като преобладавали предимно гости от страна на блондинката. На тържеството, разбира се, бяха и родителите на младоженеца. Той живее в Бостън, а възлюбената му половинка ще се премести с него в Щатите, след като получи виза, пише “Галерия”.

46-годишният бизнесмен е роден в Делафилд – щата Уисконсин. След като завършва изследователския университет в Индиана, става вицепрезидент в голяма медицинска компания, а от няколко години ръководи водеща световна компания. С бившата на актьора Димитър Рачков се запознават покрай инвестиционни проекти. От доста време Анита работи като брокер, а Нико е американски инвеститор, който работи предимно в Истанбул и арабския свят.

Любовта им пламва преди около година, а отношенията между тях бързо се развиват и стигат до брак. Разликата между двамата е 21 години, но младата Димитрова не се притеснява от този факт, имайки предвид, че възрастовата ѝ разлика с Рачков беше 27 години, пише още изданието. Водещият на “Като две капки вода” бе първата сериозна връзка на Димитрова, но двамата се разделиха без скандали и останаха добри приятели. Междувременно актьорът си намери приятелка в лицето на Камелия Андонова, с която и в момента живее.

След като двамата се разделиха, хасковлийката заработи в голяма столична банка и завърши висше образование. Неотдавна Анита напусна чиновническата длъжност, която заемаше, и стана брокер. Блондинката от малка била научена на труд от родителите си и работела не само през ваканциите. “За да си купя една спирала за мигли, знаех, че трябва да си я заслужа – било с оценки, било с работа”, уточнява Анита, която сама боядисала семейната къща и се научила да сменя гуми на автомобил още като ученичка.

Освен това била активна спортистка и тренирала бокс, лека атлетика, бадминтон, тенис на маса, докато учила в езиковата гимназия в родния си град Хасково. Там била съученичка със синовете на фолк певеца Милко Калайджиев – близнаците Антонио и Алекс. Искала да учи архитектура, затова записала и курсове по рисуване заедно с Антонио, но така и не сбъднала мечтата си. Заради депресия и стрес била доста пълна като малка и отключила бупимия, а после и анорексия.

Седем години се борила с двете хранителни разстройства, които са животозастрашаващи, но днес се чувства чудесно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *