Милена от “Ергенът” се сбогува през сълзи с Алек Звезди

В деня преди церемонията на розата срамежливата парфюмеристка беше първата, която показа на Алек как си представя бъдещето и къде би искала да пътуват заедно по възложена от Наум задача на няколко от участничките в романтичното риалити. Алек хареса много това, което е направила, но призна, че не го е почувствал като свое. При раздялата двамата се прегърнаха силно и си казаха “Сбогом”.

Милена призна пред камерите, че не се чувства добре в среда, в която толкова жени се борят за сърцето на един мъж. По думите ѝ такава среда ѝ е твърде изкуствена. По време на участието си в шоуто Милена се отличаваше с подчертаната си свенливост и обрано поведение.

Тя стоеше далеч от конфликтите, открояваше се със свенливост и по-обрано поведение. Милена не влезе в нито един конфликт, стараейки се да пази дистанция от всякакви спорове. Въпреки това в последните дни чаровната брюнетка започна да се отваря към околните, да общува повече и да търси по-чест контакт с Алек.

Самият той, както и съквартирантката ѝ Криси също споделиха, че през последните дни е започнала да “разцъфва”. На една от личните срещи с Алек тя му разкри тежки моменти от детството си, когато е била подложена на унижение от страна на съученици – подигравали са ѝ се заради външния вид, височината, наричали са я травестит и са палили косата ѝ.

Заради всичко изживяно от нея като дете, тя се затваря в себе си и търси утеха в книгите. Завършила е четири висши образования – „Медицинска кибернетика“, „Здравен мениджмънт“, „Био и медицинска информатика“ и „Парфюмерийни и козметични продукти“, и по професия е парфюмерист.

Обожава пътешествията и е безнадеждна романтичка. “Всички сме хора и не всеки харесва другия. Най-нормалното е двама души да се харесат или пък не.

Разбирам Алек и уважавам решението му…”. “Наистина си отдъхнах и се почувствах освободена. Нямаше за какво да съжалявам.

Останах с приятни впечатления и винаги ще си спомням думите на Алек на раздяла”. Това сподели Милена в “Преди обед” днес. След известни колебания за смелото ѝ решение я подкрепила и майка ѝ. Най-трудният момент в живота на Милена е преди две години и половина, когато губи баща си.

За него казва, че бил изключително толерантен човек и е сигурна, че е щял да я подкрепи и да се ргордее с нейното представяне. “С него винаги сме се разбирали. Духовното общуване между нас беше огромно.

Той щеше да ми каже – ако така го почувстваш, направи го!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *