Разликата във възрастта им е 20 години: Анита Мейзер показа своята млада приятелка (снимки) Звезди – woman.bg

Анита Мейзер се носи щастливо на крилете на любовта. Това призна самата тя във Фейсбук, като похвали новата си половинка. Мъжът се казва Тони Агостини и е шампоон по жиу-жицу. Макар и разликата между двамата да е чувствителна – цели 20 години, много си подхождат.

60-годишната Мейзер сподели няколко кадъра с него по случай поредния му спечелен медал и сподели, че се чувства много горда. Преди дни Анита беше на пътешествие в Мексико, вероятно в компанията на Тони. Поводът за приключението бе рожденият ѝ ден, а тя не пропусна и да сподели трогателен пост с няколко кадъра. “Не искам да преписвам мисли на някой, нито пък да творя на дълго и на широко!

Искам само да знаете, че това което виждате е една малка част към всичко, което ви показах до момента от моето последно Мексикснско пътешествие. Но никой не знае моето действително положение, дали плача, дали боледувам, дали, дали…”

“…нито пък на който и да е човек който ви се усмихва от Facebook, Instagram или от където и да е! Често ми се случва да мина като вятър от някъде и да си направя видео или снимка и толкова! Впечатлението, което аз оставям или вие, обзалагам се, че не винаги е точно това, което виждаме и си фантазираме за някой и за това какво му е точно в този момент!”

“Още по вече не е задължително да ме харесвате, за да ми гледате снимките и видеата! Доказано е, че най-много гледания има точно от хора, които не харесват някой… права съм на 100%. Който гледа само за сеир не слага отпечатък “Like” haha , тайно поглежда и подминава уж не е видял, да си кажа аз!” “Днес съм тук, утре не знам къде ще ме отвее вятърът.

Моето най-голямо желание е, докато съм здрава и жива, да пътешествам по света, как ще се случва – Господ знае, аз друго не искам. Къде според вас ще бъда например след 2 седмици? Някой може ли да предположи? Аз лично си признавам, че трудно ще се задържа на едно място!

Господ прави чудеса! Когато падна ме вдига и ми казва: Продължавай, ако искаш да съм с теб до края”, пише Мейзер към екзотичните фотоси и видеа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *