Астролог: Тежки дни и една съдбоносна дата очакват принцесата на Уелс.

Принцесата на Уелс ще бъде подложена на голям стрес и дори предвижда фатален край – за 13 януари 2025 г. Сериозни изпитания от Вселената очакват принц Уилям и кралица Камила, защото те са зодия Рак, което означава, че им предстоят най-трудните изпитания. Но най-важният човек, който ще премине през възможно най-трудния път от септември 2024 г., ще бъде Кейт Мидълтън. Слънчевият знак на принцесата на Уелс е Козирог, а лунният ѝ знак е Рак. Тоест Марс буквално ще „бомбардира” нейното Слънце (дух, здраве) в опозиция с Козирог за около шест месеца, а доста дългият транзит на Марс на Луната (18 градуса Рак) обещава най-сериозната намеса в нейното тяло.

Ключовата дата за Кейт ще бъде Пълнолунието в Рак – 13 януари 2025 г. Ако тя оцелее в този период, ще започне да върви напред и нагоре, казва астроложката. Най-трудно ще бъде през юли-август 2024 г., тъй като в наталната карта на Катрин нейният личен Марс във Везни ще транзитира през възела на миналото. Точната дата на съвпада е 6 юли 2024 г., а след това трудното затъмнение във Везни е на нейния Марс на 10 градуса на 2 октомври 2024 г. Тя може да бъде оперирана в този ден, очаква я тежко лято. Есента на 2024 г. е трудно астрологично време, тъй като Коридорът на затъмненията ще премине не само по оста Овен-Везни, но и по оста Риби-Дева.

И класически, тези знаци са отговорни за медицината, състраданието, имунитета и емоционалните преживявания. Принцесата на Уелс ще трябва да претърпи не само физически, но и духовни промени. Кейт вероятно ще трябва да отстоява свободната си воля и напълно да преосмисли живота си. На 18 септември тя вероятно ще осъзнае, че е време да промени начина си на живот, а може би и цялата си съдба.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *