Дейзи Ланг изразява радостта си за победата на братя Пулеви в мачовете.

Тя изгледа мачовете в компанията на Стоичков и на Слави Бинев. Първата българка световна шампионка по бокс – Деси Кирова, известна в цял свят като Дейзи Ланг, за пореден път подкрепи братя Пулеви, като изгледа мачовете им в компанията на легендарния ни футболист Христо Стоичков и на председателя на .федерация по бокс Красимир Инински. “Радвам се, че донесохме късмет и победа на Кубрат и Тервел.

Атмосферата беше прекрасна. Отново показахме, че българите можем да бъдем единни. Когато чух нашия химн и родопската музика от моя роден край, която съпътстваше братя Пулеви като излизаха на ринга ,се развълнувах много и просълзих.

Винаги съм казвала ,че успехите на един спортист са най-добрата политика и представя страната ни в най-добър международен аспект. Отново се срещнах и установих контакт с приятели от моето детство, с които не съм се виждала много години. Беше ми приятно да срещна моя първи треньор по таекуондо – Слави Бинев , който ми даде старт – направи ме европейска шампионка и възпита този боен дух, който се прояви успешно през цялата ми спортна кариера”, сподели емоциите си Дейзи след мачовете на братя Пулеви в зала Арена София миналата вечер.

Дейзи се върна от Щатите, където живее почти 20 години, за да бъде гост на мача на братя Пулеви в София. Тя ще посрещне на родна земя и рождения си ден на 4 април, а ден преди празника ще бъде специален гост на премиерата на новата книга на журналистката и пиар Патриция Кирилова – “През Банкя до Харвард и назад”. Книгата е вдъхновена от политическата сатира на Радой Ралин, както и от творбите на Алеко.

На снимките: Дейзи Ланг изгледа боксовите мачове в компанията на Гранд Мастър 9 Дан Парк Cy Нам-Почетен председател на ETU и на Слави Бинев – Първи вицепрезидент EYU и Директор на KUKKIWON.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *