Eastern & Oriental Express” с нови маршрут и по-високи цени.

Тази седмица беше историческа за компанията Belmond, когато те посрещнаха първите си пътници след пандемията. Железницата емблема от 1993 г. работи в Югоизточна Азия, като предлага маршрути, различни от тези, които са били предоставяни преди. Тайланд беше заменен с две нови пътувания, които започват и свършват в Сингапур, като разглеждат различни части от Малайзия. Арно Шампеноа, старши вицепрезидент по маркетинга и марката на Belmond, коментира, че трябва да се подчертае разпространената промяна в предпочитанията на пътниците.

Сега те настояват за по-пълноценно изживяване на дестинациите. Новите маршрути са сезонни, като “Същността на Малайзия” ще се изпълнява от ноември до февруари, а “Дивата Малайзия” – от март до октомври. Влакът е обновен в малайзийски стил от интериора на купетата до храната, като вечерята и следобедният чай са създадени от Андре Чанг, прочутия тайвански готвач. Оригиналният Ориент Експрес се очаква да се завърне в Европа през 2024 г. Цените за новите маршрути започват от 4430 долара на човек за еднодневно пътуване в исторически вагон.

Предварителните резервации за пътуванията, които се извършват предимно в Италия, също се предоставят на уебсайта на компанията Belmond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *