Незаконният син на крал Чарлз III и Камила: Дадоха ме за осиновяване още като бебе

Принц Уилям и принц Хари – това са преките наследници на крал Чарлз III, които светът познава. Но преди няколко години тази информация бе разбита на пух и прах от мъж, който твърди, че е извънбрачно дете на настоящия крал на Великобритания и съпругата му Камила Паркър-Боулс. Австралиецът Саймън Доранте-Дей усилено се опитва да докаже, че именно той е тайният плод на любовта им. Самопровъзгласилият се за принц и наследник на Чарлз е роден във Великобритания и се е появил на бял свят, когато Камила е била само любовница на днешия крал.

Твърди, че е бил даден за осиновяване веднага след раждането си и по-късно е попаднал в семейството, в което е израснал в Австралия. Също така споделя, че баба му и дядо му не крият от него, че е с кралско потекло. Днес Саймън работи като строител, но определено намира време, за да убеди света в това, че е син на Чарлз. Той редовно изпраща молби за ДНК тестове и дори мечтае да направи документален филм за съдбата си.

Дали това няма да е поредното сътресение за кралското семейство, или всичко това е забавна фантазия, която няма допирни точки с истината, вероятно един ден ще разберем.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *