Изненадата: Внучката на Глория предизвика емоционален момент на концерт в НДК (Видео)

Глория отпразнува подобаващо 51-вия си рожден ден и 30 години на сцена с грандиозен концерт в зала 1 на НДК снощи. Тя изпя най-големите си хитове през годините пред 4000 души публика, като на първи ред бе майка ѝ, а до нея майката на Илия Загоров – първия мъж на фолкдивата и баща на Симона Загорова. Над 3 часа Глория се раздаваше неуморно, но в нейния характерен елегантен и премерен стил.

Най-сладкият момент от шоуто обаче завинаги ще остане акапелното ѝ изпълнение на песента “Радост – тревога”, в дует с дъщеря ѝ Симона. А по време на изпълнението излезе и внучката на Гло – малката Галина, която очевидно се вълнуваше, но и не можа да скрие радостта си, когато видя баба си на сцената и се затича да я прегърне. Сред колегите ѝ, които се включиха в концерта, бяха Кеба, Тони Дачева и Ники Славеев, а черешката на тортата, разбира се, беше Азис.

В рамките на шоуто Глория смени общо 5 сребристи и златни тоалета, а до края тя пя изцяло на живо и имаше няколко биса, като последният бе акапелно изпълнение – доказателство за вокалните възможности на певицата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *