Бен Афлек потвърждава раздялата с Джей Ло и хвърля пръстена в неспасяем жест.

Бракът на Бен Афлек с певицата Дженифър Лопес е пред разпад. Очевидно, че Бен явно решил окончателно да се раздели с латинодивата и актриса Дженифър Лопес, след като беше забелязан да е без брачната си халка.

Преди това певицата замина сама на ваканция в Италия, където беше засечена да се забавлява на яхта с приятели. Изпълнителката беше заснета от папараци да купонясва в Позитано, като зяпачи твърдяха, че изглежда “в страхотно настроение”.

Снимките на Бен идват малко след като източник на Daily Mail заяви, че двойката е стигнала предела на опитите си да спаси брака си. Да припомним, че двамата се ожениха през 2022 г., две десетилетия след като прекратиха годежа си.

През последните седмици упорито се твърди, че бракът на двойката виси на косъм, а вътрешни хора твърдят, че “няма как това да се получи” заради обществените интриги около техния романс. Бен и Джей Ло първоначално се срещаха в продължение на две години до 2004 г., но се събраха отново през 2021 г. и „завързаха възела“ не веднъж, а два пъти през следващата година.

паунда. Очевидно, че на Бен му е писнало и е решил да сложи точка на брака им.

Източник, близък до Бен, заяви пред Page Six: “Ако имаше начин да се разведе на основание временна невменяемост, той би го направил“. “Чувства, че последните две години са били просто трескав сън и сега се е опомнил и разбира, че това просто няма как да се получи”.

Дали слуховете ще се оправдаят – предстои да разберем съвсем скоро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *