Защо Принц Хари търси къща в Англия: Сериозно притискане от крал Чарлз, съобщава woman.bg.

Принц Хари е подложен на натиск от страна на баща си крал Чарлз да предприеме смел ход, за да спре враждата с брат си Уилям. Това твърди кралски експерт, който предполага, че принцовете Хари и Уилям може да оправят отношенията помежду си под „натиска“ от баща им, крал Чарлз III. Том Куин, кралски коментатор и автор, разкри, че херцогът на Съсекс е притискан от краля да намери резиденция в Обединеното кралство, за да може Чарлз да прекарва повече време с внуците си – Арчи и Лилибет. Като това може да проправи път към към подобряване на отношенията между двамата братя.

Пред The Mirror той казва: „Крал Чарлз оказва натиск върху Хари да направи точно това, тъй като е ядосан, че единствената му връзка с внуците му досега е чрез видео разговори, които Чарлз мрази. Децата на Уилям и Кейт могат да прекарват уикендите в Хайгроув, защо да не го правят и децата на Хари, ако са наблизо“. По време на интервю с Good Morning America той бе попитан дали обмисля да кандидатства за гражданство, на което отговори: „Нямам представа. Американското гражданство е мисъл, която ми е минавала през ума, но със сигурност не е нещо, което е приоритет за мен точно сега“.

Меган Маркъл се наслаждава на калифорнийския си начин на живот, а кралският автор Омид Скоби предполага, че тя може никога да не се върне на британска земя. Дори твърди, че отсъствието ѝ на коронацията на Чарлз се дължи на нейното нежелание „да се върне в сапунената опера в двора“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *