Асен Асенов говори за скандала с Мира Звезди в интервю за woman.bg.

Тази сутрин с редакцията на Woman.bg се свърза Асен Асенов – Гедже, който бе въвлечен в скандал с попфолк певицата Мира. Припомняме, че тя го обвини в незаплащане на хонорар от участие. Асен Асенов представи своята версия за ситуацията. „Аз организирам различни мероприятия, свързани с българите зад граница в различни градове в Германия и Холандия.

Въпросната вечер партито се състоя в град Касел, Германия. На партито бяха поканени балканската звезда Джансевер, певицата Самара и моята сънародничка Мира.“, споделя импресариото. Асенов разказва още, че е подготвил парите в чантата си за хонорарите. „След края на партито разбрах, че чантата ми е била изгубена или открадната.

Успях да платя на част от изпълнителите с пари от касата на входа от билетите, но парите не ми достигнаха и остана малка част за доплащане на Мира. Казах ѝ за проблема с чантата ми, тя ми отговори, че това не я касае. Помолих я да се прибере в хотела, който ѝ бях наел и да се видим на сутринта, да закусим и да ѝ доплатя останалата част от сумата. На следващата сутрин се събудих и видях пропуснати обаждания от нея и съобщение, че си е тръгнала за България.“, добавя Асенов.

„Няма как да изпратя парите в неработен ден (неделя) и я помолих да ме изчака до понеделник, за да преведа остатъка. Но явно тя е имала друг план и е решила да си направи реклама с тази ситуация“, изразява съмнението си той. „На другия ден не ѝ изпратих остатъка от парите, защото вече името ми беше забъркано в тази лъжа. Преди време съм ѝ организирал и други участия, от които е оставала доволна и мислих, че щеше да ме разбере“, завършва разочарован Асен Асенов.

Постът на Мира в социалните мрежи, в който съобщава за случката, е качен в 20:55 в неделя (16.06.2024 г. ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *