Алисия призна: Не обичам да се гримирам, искам да съм все по-натурална

Алисия сподели в предаването “На кафе” по Нова телевизия, че се стреми да бъде все по-естествена, тъй като вече е на 41 години. Тя призна, че обича да си почива и да бъде натурална, въпреки че е сериозно тунингована като повечето от нейните колежки.

Въпреки това изглежда, че с годините тя предпочита естествената красота пред корекциите и силиконовите импланти, които много от изпълнителите на родния хайлайф дори започват да премахват. След кратко отсъствие, Алисия планира да се завърне в музикалния бранш през лятото с няколко нови песни.

Последната й публична изява беше през октомври миналата година, когато реши да вземе творческа почивка. Въпреки това изглежда, че се приближава краят на това отсъствие.

Тя сподели също, че е доволна от начина, по който възпитала сина си, но подчерта, че възпитанието на дете е огромна отговорност и има голямо значение как започнеш да го възпитаваш от самото начало. Изпълнителката изрази надежда, че нейният син ще продължи да бъде разумен и последователен във всичко, което прави.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *