7 тениски, които трябва да изхвърлите: Не стоят добре на никого.

Не познавам човек, който да няма тениски в гардероба си. Те са най-доброто решение, когато „нямам какво да облека“. Съчетават се с дънки, панталони, поли, кецове, токчета – спасяват положението във всяка ситуация.

Въпреки това, не всички модели са модерни и подходящи за носене, дори е възможно една обикновена тениска да съсипе целия ви тоалет. Този вид тениски подчертават несъвършенствата на фигурата ви и определено не са модерни. Заложете на широки тениски, с които да завършите визията си.

Блестящият декор бързо се съсипва и дрехата изглежда стара и евтина. Заменете този тип тениски с такива в основни цветове. Ако пък държите на нещо по-разчупено, то разгледайте модели с графични отпечатъци и илюстрации.

Изберете свободни ръкави, по този начин можете да я комбинирате с всяка визия и да изглеждате перфектно. Ако искате да носите тениска с надпис, то заложете на малък и дискретен такъв. Тениските с дълбоко деколте изглеждат провокативно и пошло, а като добавим и ниско качество, то сте напълно способни да развалите дори и най-добрата визия.

Съветваме ви да изберете кръгло деколте. Купете си тениска с дълги и свободни ръкави или поло тениска, които ще се впишат идеално в гардероба ви. Тези тениски не се съчетават с нищо и изглеждат ужасно.

Дизайн в един нюанс изглежда много по-изгодно и стилно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *