Барби от България шокира онлайн света: Изпълнява го за 37-и път

Андреа Иванова, известна с прякора “Българската Барби”, споделя, че ще изпробва нова процедура за изглаждане на назолабиалните бръчки. Тя пояснява, че тези бръчки са станали по-изострени поради уголемяването на устните и че трябва да бъдат коригирани. Иванова коментира твърденията в статия в “Дейли мейл”, че телесната й тъкан умира заради големият брой хиалуронови филъри в устните, скулите и брадичката. Въпреки това, тя разкрива, че нейният медик отказва да й постави повече филъри в устните, предупреждавайки я за опасността от некроза.

Затова тя се обръща към специалистка в Германия, която защитава уголемяването на устните и предлага нужните процедури. Иванова споделя, че все още има медици в България, които са склонни да работят по лицето й, въпреки отказа на досегашния й медик. Тя също така признава, че все още не е срещнала своята половинка, но радва потребителите в платен еротичен сайт, публикувайки горещи видеа и снимки. Иванова разкрива, че получава предложения за запознанства от различни хора от цял ​​свят, но досега не се е възползвала от тях.

Тя отбелязва, че е похарчила около 50 000 лв. в рамките на 6 години, за да изглежда като кукла Барби. Последната процедура, на която се е подложила, е първата най-опасна от всички останали до момента, като се снабдила с хиалурон в различни части на лицето си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *