Неочаквана промяна в “Като две капки вода” Звезди – woman.bg

Зрителите на поредния епизод на предаването “Като две капки вода” станаха свидетели на невиждан досега прецедент. През всичките 12 години история на това шоу досега не се е случвало подобно нещо!

Вместо четирима, на големия финал на 13 май в “Арена Армеец” ще отидат абсолютно всички участници, като според новия регламент водачите във временното класиране – Влади Зомбори, Наско от БТР, Християна, Иво Аръков и Елена Атанасова, получават по 2 точки, а останалите – Панайот Панайотов, Мария и Джулиана Гани, се класират за финала с 0. А иначе полуфаналът на “Капките” го спечели Панайот Панайотов като Мик Джагър.

Впечатляващи бяха изпълненията и на Влади Зомбори, който се превъплъти в Джордж Майкъл, Елена Атанасова, която влезе в обувките на неповторимата емблема на френските шансони Едит Пиаф. Трети на сцената излезе Наско от Б.Т.Р., който трябваше да влезе в обувките не на кого да е, а на голямата певица Йорданка Христова.

Рокаджията изпълни емблематична ѝ песен “Ще продължавам да пея”. Християна Лоизу се изправи пред едно от най-големите си предизвикателства да влезе образа на любимата американска тийнейджърка – поп певицата Бритни Спиърс.

На Панайот Панайотов този път му се падна суперхита Satisfaction, създаден от Мик Джагър и Кийт Ричардс. Джулиана Гани имитира един от емблематичните и моментално разпознаваеми гласове – този на британската певица от косоварски произход Дуа Липа и нейната песен Dance the night.

Мария се преобрази в австралийската поп звезда Кайли Миноуг и изпълни песента ѝ Slow. Честта да имитира голямата българска звезда Васил Найденов тази вечер бе отредена на Иво Аръков.

Актьорът влиза в кецовете на един от най-любимите гласове в българската естрада и изпълнява една от емблематичните песни от репертоара на легендата “Сигурно”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *