Не е маратонка, не е обувка. Кой ще носи хибрида 1906L на New Balance?

Кой ще носи хибрида 1906L на New Balance? Подобно на генетично модифициран домат, това е усъвършенстваната обувка за татковците, които не искат да пораснат. Находката не е нещо ново за гигантите в сектора, но този модел на New Balance има по-големи амбиции, включително да се носи с костюм.

Творението представлява запис на тенденциите в света на маратонките, включително по-шик моделите за бягане и предизвиканата от пандемията мания за комфорт. 1906L изоставя младежкия стил на маратонките и вместо това се слива със силуета на мокасини за кънтри клуб. Други хибриди, като дизайна на мокасини/маратонки от 2019 г. на Reebok, направени в сътрудничество с лондонския моден лейбъл Cottweiler, се опитаха и не успяха да утвърдят франкенщайн отклоненията.

Коментарите на критиците за 1906L са разнообразни, но разкриват, че моделът привлича вниманието на хората и се среща с положителни отзиви за своята шантава и несериозна нагласа. И така, каква точно е аудиторията на 1906L? Счита се, че привлича бащи в Охайо и супермодели в Лондон, докато неговата иронична насоченост го прави подходящ за хора, които искат „да пробягат маратон в небрежен бизнес дрескод“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *