Вълнуващо върнатие към модата от Селин Дион Мода – woman.bg

Селин Дион, която се бори със синдрома на скования човек, наричан още и болест на Мьорш-Волтман, позира за корицата на новия брой на френския Vogue. За челната страница на модната библия Дион позира топлес в обемна бяла риза и къси панталони на Balenciaga; комплектът беше съчетан с чорапогащи от Caldezonia и, разбира се, знаменитите бижута от колекцията Haute Joaillerie на Chopard.

Друг кадър, включен в изданието, показа певицата, облечена в зашеметяващо и леко макси палто от мериносова вълна от Alaïa. Образът й бе завършен с бижута от Boucheron.

Визите за сесията са дело на известния стилист Ло Роуч, който редовно облича звезди като Зендая, Меган Ти Сталиън и Приянка Чопра-Джонас. Изглежда, че стилистът, който обяви “пенсионирането” си през 2023 г., направи няколко изключения за Дион тази година.

Роуч не само стилизира корицата за завръщането на Дион, но и я облече за наградите Грами през 2024 г.

За награждаването Дион носеше зашеметяваща рокля на Valentino Couture в цвят слонова кост с дълбоко деколте. Заедно с роклята изпълнителката на „My Heart Will Go On“ облече палто в цвят тиква, заедно с инкрустирана с диаманти огърлица, сребърни гривни и пръстени, доставени от Tiffany & Co. Визията беше завършена с класни обувки от Gianvito Rossi.

В интервю за списанието 55-годишната певица разказа и за борбата си със синдрома на на скования човек. Според Селин тя работи всеки ден, за да „приеме“ болестта си и постоянно се учи да я „управлява“.

Селин каза и дали някога ще се върне на сцената. „
*Не мога да отговоря на този въпрос, защото четири години си казвах, че няма да се върна.

Не знам… Тялото ми ще ми каже. *“

„Славата ми ме накара никога да не искам да се отказвам от нищо.

Родена съм да общувам на сцената, с гласа си – и с моите фенове.“

Селин Дион разказа и за отношението си към красотата: „Много съм горда, че на 55-годишна възраст ме карат да разкривам тайните на моята красота. Но какво е красотата?

Красотата си ти, това което е вътре, това са нашите мечти… Красотата е това, което съществува около нас. Има хора, които я виждат, и има хора, които я наблюдават.

Днес аз съм жена, която се чувства силна и гледа напред към бъдещето.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *