Белослава се завръща на музикалната сцена, след пиянския скандал Звезди – woman.bg

Изминаха точно 9 месеца след като хванаха Белослава да шофира с 1,25 промила алкохол в кръвта. Преди няколко дни, тя обяви, че излиза от „музикалното изгнание“, на което се беше осъдила сама и се завръща на сцената. В края на май месец, певицата ще прави концерт в София и дори обещава, че скоро ще тръгне на турне.

Събитието ще бъде в софийски клуб, в който от години прави своите изяви. Билетите за събитието ще бъдат 40 лв., а в деня на събитието ще се вдигнат с 10 лв. За завръщането си е заложила на променена визия.

Запазила е обичайните за нея къдрици, но вече е с по-тъмен цвят на косата. Няколко дни преди да обяви завръщането си на сцена, певицата пусна нова песен с клип. Феновете, на които е липсвала се зарадваха и коментираха: „Вие сте талантлива, красива и умна.

Вдигнете горе главата!“; „Слушам те, слушам те!“. Припомняме, че след ареста Белослава прекъсна всички свои публични изяви пред публика. От снимките, които качваше в социалните мрежи обаче не изглеждаше, че ѝ е зле и съжалява за постъпката си – повечето бяха от морския бряг, а други – от ски ваканции.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *