Първите думи на Виктория след напсукането ѝ на “Ергенът”: Още съм влюбена в Алек Звезди – woman.bg

Устатата брюнетка описа себе си като честен и искрен човек. Тя не съжалява за нито една от постъпките си в риалитито, включително и за думите си, които станаха причина за излизането й от шоуто на Габриела и сестра й Пам.

Случилото се вътре в предаването обаче се оказа, че е променил живота на Виктория. На 22 април влиза в сила договорът, според който тя вече няма да бъде част от екипа на Българския футболен съюз.

“Инициативата за прекратяване на договора е изцяло на БФС“, призна Виктория в ефира на bTV. “Разтрогнахме се, както се казва на футболен мач”, допълни тя.

“От днес има и подадена молба в Районния съд на София за прекратяването на договора”, поясни още участничката в романтичното риалити. Вики не скри, че причината за отстраняването и е участието и в “Ергенът”.

Припомняме, че именно тя разкри пред камерите на риалитито, че Габи има връзка с футболист и че няма място в шоу като “Ергенът”. Виктория обаче разкри, че няма да се остави без битка.

“Уронвам авторитета на Федерацията, което аз не смятам, че е така, защото почти две години съм си вършила работата на ниво… Ходила съм на доста командировки с УЕФА и ти, ако не си вършиш работата, няма да ти се преподпише договорът“, добави тя. “Затова започваме процедура за съдебно дело срещу БФС“, призна тя.

“Истината, която разкрих за Габриела, е причината за моето отстраняване. Може би Габриела сега се чувства горда с това нещо”, отбеляза Виктория.

“В БФС е като като през 90-те, някой се обажда на някого и казва “махни я тази”, коментира ситуацията тя. Вики отново подчерта, че не излъгала и че има доказателства.

Тя разкри дори, че въпросният футболист ѝ е писал, за да ѝ се оправдава за отношенията си с Габриела. Вече бившата футболна мениджърка внесе още няколко уточнения за това, което се разбра от “Ергенът”.

“В национален ефир заявявам, че аз не съм от ромски произход. Не съм циганка, както беше казано от Теа”, подчерта Виктория по повод нападките, които диджейката отправи директно към нея по време на участието си в шоуто.

Тя също така призна, че все още е влюбена в Алек Младенов, който я остави без роза. “Все още съм влюбена.

Не казвам, че няма мъже след “Ергенът”, но не им давам шанс. Ако е писано, животът ще ни срещне.”

Новото ѝ занимание след риалитито е сътворяването на ръчни свещи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *