Ивет Григорова споделя за зловещите времена: Нападнаха офиса ми и разкъсаха снимката ми с нож в Woman.bg.

Тази неделя Ивет Григорова беше гост в рубриката на Мон Дьо по НоваТВ. Тя сподели за най-трудните моменти в живота си и за нещата, които е преживяла. Най-трудните години в изграждането на бизнеса с модели на Ивет, са били през 90-те години на 20-ти век. Времето на силовите групировки и покровителстването на бизнеса от страна на някой политик или бандит.

Най-тежкият момент е бил, когато заварва офиса си разбит, а нейната снимка – прободена с нож. Тогава разбрала, че това е реална заплаха: „Помислих си, че може да се случи нещо лошо с мен или семейството ми. Тогава се случваха постоянно такива неща“. Красавицата обаче не се уплашила и решила, че няма да се дава и ще продължи да работи.

„В началото много малко хора вярваха в мен. Много малко хора ми се довериха. Това бяха единици. Всеки ми казваше „Ти добре ли си?

Къде отиваш? С какво се захващаш?“. Аз имах щурата амбиция да им докажа точно обратното“, споделя Григорова. Мечтата ѝ в момента е да имаме български топ модел на световно ниво и работи в тази насока.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *