Теа: Трябваше да имам стратегия в „Ергенът“ Звезди – woman.bg

Теа от “Ергенът” даде интервю в подкаст, посветен на предаването. Тя сподели, че е много обидена на момичетата, тъй като ги е приемала за приятелки, а те са говорили зад гърба ѝ.

Русото изкушение вдигна завесата и разказа за скандала с Виктория. Тя е била провокирана от нея цяла вечер. Това не е излъчено в епизода, в който се разрази скандала и Алек не даде роза на актрисата.

Тя добави, че за разлика от другите момичета не е имала стратегия и е била себе си, за което не съжалява. “На мен ми е готино, че съм играла играта така. Неизбежно е да не си взема поука, защото наистина се почувствах като пълна глупачка. Дори съм съгласна с хората, които ме наричаха “глупачка”, защото като се гледам отстрани съм точно такава.

Просто виждам колко съм била искрена, откровена, а останалите са говорили грозни неща по мой адрес”, казва тя. Моделката се е отдала на работа, а не на любов, но ако я срещне няма да бяга. Теа имала предложения да диджейства в различни държави като Холандия и Англия, покани за снимки и още куп ангажименти, които обаче се налага да отказва, защото времето не ѝ стига.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *