Мода 2021: най-добрата комбинация за лятото – Минипола и сандали!

Пролетно-летният сезон е най-доброто време за носене на мини поли, особено със сандали, които придават свежест и дори изисканост на тоалетите. От равни подметки до класически високи токчета, зависи от вас да решите кое ниво на ежедневно или бляскаво да изберете. Визията бе завършена с бохо метален колан, който бихме могли да асоциираме с модата, вдъхновена от 90-те години. Те се появяват в колекции от Acne Studios, Bally и MSGM, така че си струва да ги имате на радара си.

Следвайте примера на MSGM и ги носете по модерен начин със сандали с каишка на ток, чорапи и памучни потници. Моделът от Ermanno Scervino с велур и флорална бродерия е перфектен за пролетно-летния сезон. Такива поли са перфектно съчетани със сандали на плоска подметка, кроп-топ и сако. Време е обаче да зарежете класическите панталони и да заложите на къси поли.

Courrèges предлага асиметрични визии в черно, които лесно преминават от лято към есен, в комбинация с широка бяла тениска и сандали с каишки. Въпреки това марки като Alberta Ferretti, Ami и Dries Van Noten потвърдиха, че плисираните поли са все още са на мода и могат да се носят според настоящите тенденции. Минипола в бежов цвят и сандали с каишки е съюз, който напълно надхвърля традиционното и се вписва в този необичаен контекст. Този път Miu Miu показват, че те са ключът към създаването на образ, съчетаващ няколко стила.

Комбинирайте ги с поло пуловери върху риза, велурено яке и сандали с мъниста. Versace представи пастелно син дизайн с кариран принт, съчетан с подходящо горнище и сандали на платформа с изпъкващо лого.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *