Насилие, изневери и пари: Гущерова е преживяла като в сериал от Латинска Америка с Християн? Звезди – woman.bg

Приказката на семейство Гущерови, която Светлана разказва от години се оказа голяма и тлъста лъжа. В скорошен пост в инстаграм Светлана обяви, че се разделя с Християн.

Малко след това обаче, го свали и публикува снимка за рождения ден на съпруга си. Близки до семейството издават, че раздялата между двамата е факт от поне две седмици, а скорошната случка с побоя от Кирил Терзиев слага началото на раздора.

Терзиев разкри, че Гущеров му дължи огромна сума пари. Малко след това се появи и история за любовните отношения на Светлана с Кирил, които поддържали по време на уж щастливия брак на Гущерови.

Освен, че я задоволявал в леглото, Терзиев давал на Светлето и пари в брой, за да закърпи семейния бюджет, пише „Хотарена“. След като разбрал Християн побеснял и пребил половинката си.

Това преляло чашата! Светлана хванала две от децата си и се изнесла от квартирата на Гущеров, но две от децата останали при него.

Останала без пари, плеймейтката била принудена да се върне към стария занаят. Тя намерила италианци, които да задоволява, а те ѝ заплащали в евро.

Християн обаче пуснал свои приятели да я следят, а те заснели цялата случка с чужденците. Бизнесменът дори се заканил, че ще използва компроматите в съда, за да вземе децата.

Историите около това семейство са толкова много, че всички се чудим кое е истина и кое не е.