Нищо не е приключило: Джей Ло си трие сълзите, Бен се кара (видео) – woman.bg

Всички забелязват разтоварването на връзката между Дженифър Лопес и Бен Афлек, които вече са разведени. Звездните съпрузи, които обменяха брачни обети преди само две години, постоянно появяват слухове около тях. По-специално, те не се появяват заедно в обществеността за месеци и изглеждат нещастни, когато са заедно. Възниква въпросът дали това е просто рекламен трик или реалният край на техния брак.

Но фактът, че папараците ги заснеха в сблъсък, подсказва нещо различно. Официално се каза, че документите за развода са подадени. Определено вчерашната им поява не съвпада с това, тъй като двамата се возеха заедно в колата на Бен и проведоха дълъг, пожарен разговор. Дори когато слязоха от колата и продължиха пеша, е ясно видно, че Афлек говори на Лопес, докато жестикулира твърде неспокойно и излъчва тиха агресия.

На друг кадър Лопес все още носи годежния си пръстен и изглежда, че плаче. Съгласно слухове, Дженифър все още се надява да оправи нещата с Бен и затова иска да говори с неговия близък приятел Мат Деймън, но той не проявява интерес във въпроса.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *