Хироми” не успя да се сбогува с Ален Делон след 17 години споделен дом – woman.bg

Ролин, родена в Япония, живееше в имението в Души на 75 мили южно от Париж с болния Делон и го грижеше. Тя беше нападната от Ален-Фабиен, Анушка и Антъни, които я обвиниха, че са я изгонили от живота на Делон. Ролин твърди, че се е обичала с Делон в продължение на 30 години, живяла е с него 17 години и че била разделена с Ален несправедливо и насилствено. Тя разкрива, че Делон се е обадил и я помолил да го посети, но децата му не й позволявали дори да се прости с него.

33-годишната Анушка, 30-годишният Ален-Фабиен и 59-годишният Антъни бяха се обединили около смъртното легло на Делон. По изявление на семейството, актьорът почина мирно в дома си, заобиколен от трите си деца и семейството си. Съдът отхвърли иск от децата срещу Ролин за предполагаемо малтретиране и тормоз. Делон подкрепил техния иск, но също така признал, че те са били любовници.

Братята и сестрите забраниха на Ролин да влезе в дома на баща им с помощта на охранителна компания и местната полиция, след като тя се върнала от пътуване, в същото време когато те заведоха делото срещу нея.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *