Ритуали за отключване на сексуалната енергия: 5 шамански практики, които наистина действат

Сексуалността е вътрешно чувство на всеки човек и трябва да се изрази и разкрие. Звуците на барабани, танца и пеенето са част от шаманските практики, които водят до разкриването на енергията на живота и сексуалността. Ритуалът на практиката може да се изпълнява всеки ден, като се предварително създаде намерение за това време.

Важно е да се усеща всяко движение и да се бъде във внимателно внимание към настоящия момент, без да се загубваме в мислите си. Един ритуал може да включва използването на вода, свещи и ароматни масла, докато се помислят за думи и фрази, които са били казани за сексуалността и женствеността. Водата се използва за изчистване на негативни емоции и за освобождаване на чувството за сексапил.

Други практики включват визуализацията на себе си като сексуално привлекателни и съблазнителни, като се усеща пълната свобода да се бъде това. Медитацията върху това състояние може да бъде повторена от време на време, като се съсредоточим върху своите представи за собствената сила и привлекателност. Съществуват и практики, които включват обединяването на енергията от земята и небето чрез танцуване и визуализация.

Тези методи могат да помогнат за освобождаване на страхове и болка, като се изпълним с енергия и сме в хармония със своята женска сила и сексуалност. Накрая, е разгледана и практиката на визуализиране на контакт с мъжкия двойник и осъзнаване на емоциите и състоянието при този контакт. Тази практика може да бъде повтаряна, за да се постигне хармония и увереност при общуване с партньор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *