Преродената принцеса Даяна: Заинтригуващата история на момчето, което си спомня миналия си живот.

На 4-годишна възраст момчето обявява, че е превъплъщение на принцеса Даяна, която почина през 1997 г. Тогава момчето посочило портрета на лейди Ди и заявило, че това е той, когато е бил принцеса. По това време думите на детето не били взети на сериозно. Например в една от историите си Били споменава по-големия брат на принцесата – Джон, който е живял само 10 часа и е починал преди нейното раждане. Той споменава и за гигантски замък с еднорози по стените.

Оказва се, че точно така изглежда интериорът на Балморал – резиденцията на британските монарси, намираща се в Шотландия. Диана лично го е посещавала много пъти. Кембъл обръща внимание и на семейството. Твърди, че му липсват “момчетата” – синовете Уилям и Хари.

Освен това майката и бащата на Били никога не са му казвали нищо за лейди Ди и други членове на кралското семейство. Една от последните истории, за които Били разказва,, е свързана с момента на смъртта на Даяна. Момчето обяснява, че е спряло да бъде принцеса, когато сирените започнали да вият. Припомняме, че принцеса Даяна издъхна в болница след зловеща автомобилна катастрофа, която се случи в Париж на 31 август 1997 г.

Детето прави това изявление още през 2019 г., но все още не се е отрекло от думите си.

Дали това е вярно, или не, е спорен въпрос. Първият, който говори за това, беше екстрасенс от Куинсланд на име Питър Уилямс. Той е категоричен, че прераждането съществува. Възможно е наистина да е имало духовна връзка между покойната принцеса Даяна и Били Кембъл.

Според Уилямс прераждането на принцесата на Уелс е напълно възможно да се случи на този етап, тъй като нейните деца имат свои деца. А самата тя би искала да ги вижда и да е близо до тях. Тази доста силна енергия създава вълна, която предизвиква подобен ефект, смята екстрасенсът. И до 7-годишна възраст спомените могат да бъдат изтрити.

В този момент децата тръгват на училище, тяхното възприятие се променя и в същото време данните за миналото се изтриват от спомените.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *