Последната любов не съществува – woman.bg

Август изгаря, но слънцето не може да изсуши романтиката в нас. Животът преминава бързо в средата на рекламите, но да имаме подслон, храна и да споделяме леглото с някой е достатъчно, за да бъдем щастливи. Инстинктите определят чувствата ни и разумът може да ни направи опасни. Не е добре да искаш повече отколкото можеш да дадеш в любовта, защото можеш да извършиш действия, които не би могъл да простиш.

Парите не винаги осигуряват добри спомени и се състезаваме безсмислено, правейки глупави жертви. Мъжете впечатляват жените, а жените се грижат за мъжете, но за любовта са нужни двама. Често не можем да се отървем от съмненията, че пропускаме нещо по-добро и смятаме, че заслужаваме повече. Животът е твърде кратък, за да компрометираме своите решения.

Радостта е възможна само чрез любовта и съществуваме в тъга, ако мислим, че парите могат да купят всичко. Моментите, които преживяваме заедно, са безценни, а “завинаги” е дума, която стои на място в стихотворение, но в живота “сега” е от особена важност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *