Zодии и астрология: августът е време за приключения и интроспекция за Лъвовете.

Скъпи Лъвове, август носи вълнуваща комбинация от приключения и интроспекция за вас. Ще бъде жизнен и трансформиращ месец, който носи вихрушка от възможности, които може да ви хвърлят в нови посоки, така че е важно да останете центрирани в разгара на движението.

По този начин ще разберете дали създавате хаос в живота си или наистина работите за постигане на мечтите си. Препятствия в комуникацията и договорките, неразбирателства и проблеми от административен и бумажен характер могат да бележат по-голямата част от този период.

Ако не сте прекалено импулсивни и нетърпеливи и ако сте в състояние да се поучите от минали грешки и опит – това ще бъде добър месец що се отнася до резултатите. Втората част от месеца може да бъде малко по-енергийно натоварена за вас, така че е добре да отидете на почивка през този период.

Този месец ще се съсредоточите върху това да живеете пълноценно и да се учите от всеки опит. Независимо дали сте обвързани или необвързани, през август можете да подновите някои контакти, които ще бъдат предимно от сексуален характер.

Известно време сигурно ще се опитвате да вдигнете ръчната спирачка и да се възпирате, но тъй като изкушението може да е твърде силно…и волята ви твърде слаба – развитието на ситуацията може да тръгне в посока на конкретизация. Свободните представители на знака ще бъдат под „обсада“ от ухажори/ки през целия месец.

Очаквайте много флирт, страст и забавление с противоположния пол.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *